April 2015

  • -

April 2015

Category : Nieuws

De SOMz heeft een brief gezonden aan de vaste kamercommissie sociale zaken en werkgelegenheid in reactie op een brief van Asscher “Stand van zaken medezeggenschap”. Voor meer informatie leest u dan het nieuwsbericht.

In maart vond de netwerkbijeenkomst van onderzoekers plaats. Ten tijde van de bijeenkomst werd het bericht ontvangen van het overlijden van mr. Frans Vink. In nieuwsbrief nummer 4 kunt u meer lezen over het belang van de heer Vink voor medezeggenschap.

De tweede netwerkbijeenkomst was wederom geslaagd. Naast het bespreken van onderzoek werd ook ingegaan op het jaarlijkse onderzoeksoverzicht. Meer informatie? Lees hier de presentatie van Verburgh en Tillaart plus lees meer in nieuwsbrief nummer 4.


Agenda

2018

8 januari 2018
Jaarcongres 2018 - "Digitalisering en revolutie van de arbeid: wat doen medezeggenschap en wetenschap ermee?" wordt: “Robotisering en (r) evolutie van de arbeid: wat doen wetenschap en medezeggenschap ermee? Meer informatie en inschrijven? Lees verder

voorjaar 2018
Workshop "Inclusie, uitsluiting, machtsprocessen en de rol van de medezeggenschap”Lees verder.

2017

13 september 2017 Onderzoekersmeeting
jaarlijkse meeting van onderzoekers - Verslag

9 januari 2017
Jaarcongres 2017: De brug tussen wetenschap en medezeggenschap - Verslag

2016

3 juni 2016
Uitnodiging bijeenkomst NvA, TvA en SOMz, thema "Is er toekomst voor de medezeggenschap?"
19 april
Algemene ledenvergadering van de NVMz, thema "Democratisering"

23 maart 2016
Onderzoekersbijeenkomst 2016 - Programma - Verslag

19 februari 2016
Mini Symposium “Medezeggenschap in gemeenteland”