Jan Heijink dagvoorzitter studiedag Vakmedianet

  • -

Jan Heijink dagvoorzitter studiedag Vakmedianet

Category : Nieuws

Op verzoek van Vakmedianet was Jan Heijink dagvoorzitter op de studiedag 10 november 2016 met als titel: Gouden driehoek of Bermudadriehoek? over de relaties tussen bestuur, toezicht (RvC/ RvT) en ondernemingsraad. Als sprekers traden op prof. Rienk Goodijk, Vrije Universiteit, mr. Danielle Haenen, directeur SER, drs. Wil de Cloe, o.a. voorzitter RvT, mr. Willem van Leeuwen, o.a. voorzitter RvC en prof. Hans Schenk, Universiteit Utrecht. De discussietafels stonden onder leiding van mr. Arthur Hol. Het was studiedag van hoog niveau.


Agenda

2018

8 januari 2018
Jaarcongres 2018 - "Digitalisering en revolutie van de arbeid: wat doen medezeggenschap en wetenschap ermee?" wordt: “Robotisering en (r) evolutie van de arbeid: wat doen wetenschap en medezeggenschap ermee? Meer informatie en inschrijven? Lees verder

voorjaar 2018
Workshop "Inclusie, uitsluiting, machtsprocessen en de rol van de medezeggenschap”Lees verder.

2017

13 september 2017 Onderzoekersmeeting
jaarlijkse meeting van onderzoekers - Verslag

9 januari 2017
Jaarcongres 2017: De brug tussen wetenschap en medezeggenschap - Verslag

2016

3 juni 2016
Uitnodiging bijeenkomst NvA, TvA en SOMz, thema "Is er toekomst voor de medezeggenschap?"
19 april
Algemene ledenvergadering van de NVMz, thema "Democratisering"

23 maart 2016
Onderzoekersbijeenkomst 2016 - Programma - Verslag

19 februari 2016
Mini Symposium “Medezeggenschap in gemeenteland”